Privacy policy statement

Adatvédelmi nyilatkozat


1. A tárolás időtartama

A My Data használatára a jelentkezésem feldolgozásának ideje alatt kerül sor. A pályázási folyamat lezárásával, elutasítás esetén, a My Data automatikusan törlődik legkésőbb hat (6) hónapon belül ‒ ha a törvény mást nem ír elő ‒, kivéve, ha hozzájárultam, hogy felvegyék azt a jelölti adatbázisba. Ebben az esetben, a hatályos adatvédelmi törvényeknek megfelelően, a My Data adatait összegyűjtik, feldolgozzák és egy elektronikus adatbázisban használják őket az adatbázis céljára.


2. A feldolgozás jogi alapja

A My Data feldolgozása a fent meghatározott célból, hozzájárulás alapján történik. A feldolgozás nem kötelező, vagy szerződésben meghatározott követelmény, és a szerződés megkötésének sem követelménye.
A My Data feldolgozása minden esetben az érvényes adatvédelmi törvények szerint történik, az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletében meghatározottak alapján. Ezenkívül az ezen a linken elérhető adatvédelmi irányelvek is alkalmazandóak.. A My Data feldolgozása a fent meghatározott célból, hozzájárulás alapján történik. A feldolgozás nem kötelező, vagy szerződésben meghatározott követelmény, és a szerződés megkötésének sem követelménye.


3. Továbbküldés feldolgozókhoz

A Hilti együttműködhet a Hilti Csoport más tagjaival és más harmadik adatfeldolgozó felekkel (pl. tehetség-akvizícióval foglalkozó platformok, számítástechnikai szolgáltatók). A Hilti Csoport ezen tagjai és a szolgáltatók olyan országokban lehetnek, amelyek nem biztosítanak ugyanolyan szintű adatvédelmet, mint a országomban. Ilyen esetben a Hilti gondoskodik róla, hogy az adatokat megkapók megfelelő formában, szerződésben (pld. az EU szabványos szerződéses cikkelyeivel) és/vagy más formában garantálják, hogy az adatok védelme megfelelő módon történik majd. Tisztában vagyok vele, hogy a Hiltitől másolatokat kérhetek ezekről a garanciákról, az 7. pontban meghatározott kapcsolatokon keresztül.


4. Nyilatkozat az adatvédelmi hozzájárulásról– 1. Opció

A Hilti Hungária Szolgáltató Kft. („Hilti") a jelentkezési folyamat során a My Data adatait elérhetővé teszi a Hilti Csoport (a továbbiakban a „Hilti Csoport”) különböző részlegei részére a humán erőforrásért felelős, illetve a műszaki osztályok számára a következő célokra: a kérelmem elbírálása a potenciális felettesem, illetve az illetékes humánerőforrással foglalkozó alkalmazottak által, akik egyes esetekben a Hilti egy másik egységénél dolgoznak. Az adatok a jelentkezési folyamat befejezése után hat (6) hónapig dolgozhatók és használhatók fel. A fentiek célja, hogy a Hilti Csoport szakmai célból kapcsolatba léphessen velem, és esetleg más munkaajánlatoknál is számolhasson velem (a továbbiakban „Az adatbázis célja”). A Hilti Csoport illetékes műszaki osztályain a humánerőforrással foglalkozó alkalmazottak és döntéshozók hozzáférnek a My Data-hoz. A Hilti Csoport részlegei olyan országokban is lehetnek, amelyek nem biztosítják az adatvédelemnek olyan mértékét, mint a saját országom. Elfogadom, hogy a My Data ezekben az országokban nem ugyanolyan körben esik védelem alá, mint a saját országomban. Ezen a linken ellenőrizhetem, hogy mely egységek tartoznak a Hilti csoporthoz.


5. Nyilatkozat az adatvédelmi hozzájárulásról – 2. Opció

A Hilti Hungária Szolgáltató Kft. („Hilti") a jelentkezési folyamat során a My Data adatait elérhetővé teszi a Hilti Csoport (a továbbiakban a „Hilti Csoport”) különböző részlegei részére a humán erőforrásért felelős, illetve a műszaki osztályok számára a következő célokra: a kérelmem elbírálása a potenciális felettesem, illetve az illetékes humánerőforrással foglalkozó alkalmazottak által, akik egyes esetekben a Hilti egy másik egységénél dolgoznak. A Hilti Csoport illetékes műszaki osztályain a humánerőforrással foglalkozó alkalmazottak és döntéshozók hozzáférnek a My Data-hoz. A Hilti Csoport részlegei olyan országokban is lehetnek, amelyek nem biztosítják az adatvédelemnek olyan mértékét, mint a saját országom. Elfogadom, hogy a My Data ezekben az országokban nem ugyanolyan körben esik védelem alá, mint a saját országomban. Ezen a linken ellenőrizhetem, hogy mely egységek tartoznak a Hilti csoporthoz.


6. A jogaim

Tudatában vagyok,

(i) hogy az adatfeldolgozáshoz adott hozzájárulásomat az alkalmazás és/vagy az adatbázis céljainak tekintetében bármikor visszavonhatom úgy, hogy megváltoztatom a „Self-Service Portal” (önkiszolgáló portál) beállításait. Ilyen esetben semmilyen indoklást nem kell adnom a jövőre kihatással, és nem befolyásolom vele a visszavonás előtti hozzájárulás alapján végzett feldolgozás törvényességét;


(ii) hogy információkat kérhetek a My Data-ról, illetve kérhetem a My Data helyesbítését, annak törlését vagy a feldolgozás korlátozását, vagy, 2018. május 25-e után kérhetem a My Data továbbítását számítógéppel olvasható formában; és(iii) hogy az illetékes felügyelő hatóságnál panaszt tehetek.7. Adatvédelemmel kapcsolatos elérhetőségeink[DG1]

Telefon: +36 80-44-58-44

E-mail: hu-DPO@hilti.com

Cím: Magyarország 1033 Budapest, Ángel Sanz Briz út 13.